Как да превърнем взетите решения в дела

The Jim Rohn One-Year Success Plan Какъв е вашият план, за израстване, за научаване, за постижения през предстоящата 2011-та?

Колко пъти в навечерието на Новата година сте се заричали да започнете „от утре” да се храните здравословно, да си осигурите достатъчно сън, да правите редовно физически упражнения, да покриете следващото ниво по испански език, да отделяте всяка седмица фиксирано време само за любимите си хора, без да ги съчетавате с нещо друго „важно”, да напуснете омразната работа и да захванете свой собствен бизнес… ?

Сега е моментът да възприемете система, която да ви помага да останете фокусирани и да ви държи в посоката за постигане на вашите цели.

Ето как можете да се възползвате от наследството, което ни остави легендарния експерт по личностно развитие Джим Рон и да имате Джим за свой личен наставник.
(още…)

Продавате единствено себе си

никой друг не е като вас„Според мен няма нищо по-важно – споделя Денис Уейтли – от вярата във вашите собствени възможности за успех и щастие, без значение от вашата възраст, пол, етническа принадлежност, възгледи, образование и минало. Истината е, че всеки ден продавате себе си. Вие не продавате продукти или бизнес концепция. Вие продавате качеството на човека, предлагащ продуктите или услугите. Решението на клиента е базирано на качеството на продавача. Също както…

Можете да прочете останалата част от статията в сайта.

Поздрав за всеки един е видеото по-долу.

Цветана Търговска

Образование, Обучение или …

обучение, образование, персонален обучителен центърОт кое имат нужда хората? Да ги ОБУЧАТ, да ги ОБРАЗОВАТ или да им бъде ПРЕПОДАДЕНО знание? Или нито едно от трите … „аз си ги знам тези неща”. Ние най-често ние ОБУЧАВАМЕ животните, ОБРАЗОВАМЕ децата си и ПРЕПОДАВАМЕ знанията си на по-младите и по-неопитните от нас. А какво се случва с нас?

Също често, както казва един мой приятел, Пламен Петров, ние ЗАВЪРШВАМЕ висшето си образование и с това завършват и всички опити да придобием нови знания и умения.

Ето какви практически съвети ни дава, за това как НИКОГА да не преставаме да се учим и да правим това съзнателно, постоянно и непрекъснато, световно известният лектор и автор на няколко бестселъра Денис Уейтли.
(още…)