На разпит за истинската приказка на живота

Не бих могла да бъда по-благодарна! Публикувана вече на български и английски „Четиридесет мисли за истинската приказка на живота“ се превърна в новината, за която бях на… разпит.
Четиридесет мисли за истинската приказка на живота

 

Сега идват и допълнителни въпроси : ) което е прекрасно!
(ОЩЕ…)

Искам рокля

искам рокляТрябваше да произвеждате рокли, вместо да пишете. Преди месец беше рождения ми ден. Надявах за подарък приятелят ми да ми купи една рокля, която му бях казала, че харесвам. Опитвала се бях дори да му намекна какво би ме зарадвало. И ето, дойде той в деня да ме вземе, за да излезем да празнуваме, а аз да си получа изненадата. Влезе Симеон (приятелят ми) с огромен букет от розови рози и заедно с него и красиво опакована… книга. Книга?

Господи! Добре, че поне не е дебела. А, роклята, защо не е взел роклята?

Мълчах си, обаче. Отворих подаръка да го погледна – само, за да не го обидя. Оставих книгата на масата, до вазата с цветята и излязохме.

В момента, в който бяхме навън веднага забравих за книгата, но защо Мони беше „забравил“ за роклята?
(още…)

Тест за хора с мечти

Put Your Dream to the TestКаква е разликата между мечтател и някой, който постига мечта? Според Доктор John Maxwell отговорът лежи в отговорите на десет силни и много ясни въпроса.

Нека първо кажем кой е John C. Maxwell? Признат по целият свят експерт, обучител и автор на над 18 милиона продадени книги. Доктор Maxwell е основателят на EQUIP, организация с нестопанска цел обучила над 5 милиона лидери в над 126 страни по света. John Maxwell е best-selling автор на New York Times, Wall Street Journal и Business Week.

Прочетете останалата част от статията в сайта.