Ухажване след брака

  Как да изградим и развием едно успешно партньорство

Courtship After MarriageНа темата успеха в живота и бизнеса Зиг Зиглар е продал милиони свои книги. Хората внимават върху всяка негова дума, защото той не само говори за успеха, но живее успеха и знае какво отнема, за да го постигнеш.

Книгата му „Ухажване след брака” Courtship After Marriage ни носи такава стойност.

Зиг Зиглар и неговата съпруга Джин са създали едно успешно и изпълващо със задоволство партньорство. Техните романтични отношения са се задълбочили, а не са отслабнали през дългите години, в които са били заедно.

Без значение дали сте женен/омъжена от две години, от петдесет години или някъде по средата, Courtship After Marriage работи за двойките, в посока на това как да съживят връзката си и да направят взаимоотношенията си още по-дълбоки.

А на тези, които мислят да се откажат от брака си, чудейки се „Мога ли все още да разпаля искрата?” Зиг Зиглар им казва, без да се замисли „Да, можете!”

Това практическо ръководство от „как да…” до „щастливи след това” съчетава статистика, съвети от експерти, както и полезни и хумористични анекдоти от собствения опит на Зиг Зиглар.

Вътре ще намерите:

  • Шест стъпки да започнете отново – без значение колко време сте били женени
  • Съвети за подобряване на комуникацията
  • Начини за поддържане на сексуалната интимност задоволяваща и вълнуваща
  • Правила за справедлива битка
  • Открита и откровена дискусия за значението на доверието

В Courtship After Marriage, Зиглар включва и проучване от шестдесет и шест въпроса за оценка на състоянието на брака ви.

Вземете книгата сега, а когато я прочетете ще сте доволни от разликата.

Visit YourSuccessStore today!

Оставете Вашия коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...

Споделете вашето мнение

Вашият коментар *

No Trackbacks.