Как да превърнем взетите решения в дела

  The Jim Rohn One-Year Success Plan

The Jim Rohn One-Year Success Plan Какъв е вашият план, за израстване, за научаване, за постижения през предстоящата 2011-та?

Колко пъти в навечерието на Новата година сте се заричали да започнете „от утре” да се храните здравословно, да си осигурите достатъчно сън, да правите редовно физически упражнения, да покриете следващото ниво по испански език, да отделяте всяка седмица фиксирано време само за любимите си хора, без да ги съчетавате с нещо друго „важно”, да напуснете омразната работа и да захванете свой собствен бизнес… ?

Сега е моментът да възприемете система, която да ви помага да останете фокусирани и да ви държи в посоката за постигане на вашите цели.

Ето как можете да се възползвате от наследството, което ни остави легендарния експерт по личностно развитие Джим Рон и да имате Джим за свой личен наставник.

Едногодишният план на Джим Рон The Jim Rohn One-Year Success Plan е един от най-изчерпателните ресурси и един от най-успешните планове създавани някога.

По време на 12-месечната програма, ще растете и непрекъснато ще трансформирате себе си (ежедневно / ежеседмично / ежемесечно), като се съсредоточавате върху нов стълб на успеха всеки месец.

Този последователен план ще ви държи в курс, ще ви помогне да предприемете действия и ще ви даде мотивация да постигнете живота на мечтите си!

Изпитайте силата на Едногодишният план на Джим Рон!

Едногодишният план обхваща 12 стълба на успеха (по един на месец), насочени да ви помогнат да постигнете 10% -40% увеличение на резултатите.

Включва:

  • 52 уникални, седмични стратегически планове, по e-mail;
  • 12 ексклузивни предварително записани конферентни разговори (по един на месец), всеки по специфична тема и воден от световноизвестен и доказан експерт във всяка една област (от 12-те стълба на успеха), включително Jim Rohn, Brian Tracy, Zig Ziglar, Bob Burg, Chris Widener, Patricia Fripp и други…

Плюс, за всички които се запишат сега, получават следните 4 бонуса:

a) Обширен учебник с упражнения от 130 страници (за сваляне) „Goals – Creating a Life On Purpose“ написан от Tina Miller, който спечели възторжените отзиви на обучаващите се.

б) Специален доклад (за сваляне) „Converting New Year’s Resolutions Into Reality“ на Jeff Davidson, който е популярният автор на „The Complete Idiot’s Guide to Reaching Your Goals.“

в) MP3 аудио-обучение за цели (за сваляне): Известната „Работилница за цели” на Jim Rohn, запис пред жива публика, която предлага прост модел за определяне на целите ви.

г) MP3 аудио-обучение (за сваляне) на известният ни от филма „Тайната” Боб Проктър. Боб Проктър, който от 6 000 щатски долара годишен доход като пожарникар достига до милионер само за няколко години, ще ви помогне да РАЗБЕРЕТЕ безкрайния потенциал, който притежавате и ще и покаже процеса за работа с него.

За наше удобство заплащането е улеснено, както следва:

  • по USD 9.97 на месец, за първите три месеца
  • по USD 17.97 на месец, за останалите девет

Ако сте сериозни, наистина сериозни тази програма ви трябва. За повече информация и за да поръчате кликнете тук.

Запишете се сега и ще получите и допълнителен бонус – БЕЗПЛАТЕН достъп до Design Your Best Year Ever – A Proven Formula for Achieving Big Goals от SUCCESS Мagazine, с издател Darren Hardy.

Пожелавам много постигнати цели, а това зависи само от вас.

Цветана Търговска

Visit YourSuccessStore today!

Оставете Вашия коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...

Споделете вашето мнение

Вашият коментар *

No Trackbacks.