Само един ден с Ренди Гейдж

Ренди Гейдж беше един от лекторите на тридневното събитие, на което бях през  2009-та в Хюстън, САЩ.

Когато излезе на сцената и започна да говори, не го харесах въобще. „Претеглих го” по дрехите и дори споделих, колко „ужасен е този тип, с надутите си обноски”.

След около пет минути „насилствено слушане”, обаче не само, че очите ми се отваряха все по-широко, но и потърсих химикалка, за да си записвам какво говори Гейдж.

Прегледах и програмата за следващите два дни, за да видя дали участва и в другите панели. Той беше един от водещите гост лектори.

Затова, възможността да сте на негов семинар, тук в България, е изключителна.
(още…)

За рибата и парите

Click to find out the real moneyЧестит празник!

Най-сърдечни пожелания за здраве, много любов и много пари.

P.S. Да хапнем шаран днес и да не бъдем никога : ) лапнишаран:

Жабата видяла шарана в една плитчина да се припича на слънце и го попитала:
– Какво правиш тук?
– Чакам да дойде някой рибар.
– Защо, да не ти е омръзнал животът?
– Не, в комбина сме с крокодила, а аз съм примамка.

: )

Весело посрещане.

Цветана

Бизнесът на 21 век

The Business of the 21st CenturyВ последните няколко години мултимилионерът, бизнесменът, предприемачът и инвеститорът Робърт Кийосаки е непоколебим поддръжник на Network Мarketing. Както много хора първоначално той е бил скептичен относно индустрията на Мрежовия Маркетинг… докато не научил от първа ръка какъв е смисълът на Network Мarketing: да помага на хората.

В новата си книга The Business of the 21st Century, Робърт Кийосаки обяснява, защо сега е най-подходящото време да започнете свой собствен бизнес и да подсигурите своето финансово бъдеще!
(още…)

Защо е важно вие да сте сценариста на финансовото си бъдеще

Инвестирай сегаНай-належащите неща, необходими ни за съществуване стават все по-скъпи. Когато капитализма се препъва – казва Робът Кийосаки – обикновените работещи хора губят. Те губят правените цял живот спестявания. Покачването на цените на златото и среброто (както в момента) са знак за нарастване на инфлацията и това, което означава този факт – продължава Кийосаки– за вас и за мен е, че цената на литъра мляко в магазина се качва все по-нагоре и по-нагоре. Означава, че цената на горивото отива нагоре… докато нашата покупателна способност намалява. Означава, че ставаме все по-бедни всеки ден. Не са парите, които ви правят състоятелни, но добрата информираност и добре развития финансов Коефициент на интелигентност (Financial IQ). Много хора са умни, но много малко имат добър финансов коефициент на интелигентност.
(още…)