Защо е важно вие да сте сценариста на финансовото си бъдеще

  

Инвестирай сегаНай-належащите неща, необходими ни за съществуване стават все по-скъпи. Когато капитализма се препъва – казва Робът Кийосаки – обикновените работещи хора губят. Те губят правените цял живот спестявания. Покачването на цените на златото и среброто (както в момента) са знак за нарастване на инфлацията и това, което означава този факт – продължава Кийосаки– за вас и за мен е, че цената на литъра мляко в магазина се качва все по-нагоре и по-нагоре. Означава, че цената на горивото отива нагоре… докато нашата покупателна способност намалява. Означава, че ставаме все по-бедни всеки ден. Не са парите, които ви правят състоятелни, но добрата информираност и добре развития финансов Коефициент на интелигентност (Financial IQ). Много хора са умни, но много малко имат добър финансов коефициент на интелигентност.

Съвсем не случайно Майк Малони в книгата си Guide to Investing in Gold and Silver говори за най-големия трансфер на състоятелност, който предстои да се случи съвсем скоро и златото и среброто ще са основен участник в този трансфер. Дали ще сте подготвени е изцяло във ваша власт и зависи единствено от вас. Предговорът на Guide to Investing in Gold and Silver започва с думите: „Вярвам, че най-голямата възможност за инвестиране в историята чука на вашата врата. Можете да й отворите или не… изборът е ваш.”

Как да измервате истинската стойност? От къде да научите повече?

Ако за вас това е важно и искате да ви изпращам информация по темата, оставете коментар в блога, пишете ми e-mail или пишете във Facebook, в Skype… както за вас е удобно. Ще очаквам вашите въпроси и мнения и ще се радвам да мога да съм ви полезна.

Цветана Търговска

Visit YourSuccessStore today!

Оставете Вашия коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...
 1. Имам само 1 въпрос.
  Имате ли и някакъви съвети за хора които нямат средства за инвестиране ?
  Проблема на повечето хора в момента е в кредитите и липсата на средства.
  Както вече казахме „бедните стават по бедни“.
  Трябва да програмираме нов слоган 🙂

 2. Zdraveite,

  Shte se radvam da mi prashtate informaciq na moq email (mislq, che imate dostup do nego v komentarite)

  Pozdravi

 3. Petar Krondev

  Всичко това е добре….. Но нещата са по- сложни , има значение цената на петрола , инфлационен индекс , курс на долара , дори и международното положение като фактор влияещ върху върху цената на акциите….. В условие на криза финансистите като цяло препоръчват да се влагат пари в ценни метали и недвижими имоти , като стремежът е ако не се увеличат вложените авоари то поне да се запази стоиността им , най – малкото да не бъдат изядени от инфлацията….. Но темата е много обемиста и интересна , ще ми бъде приятно да прочета още нещо по въпроса в следващата ви публикация…… 🙂

 4. Поздравления за полезния постинг!
  Мисля, че тези публикации могат да ви помогнат, за да прецените по-добре в какво време живеем и какво ни очаква, ако не предприемем нещо за своята финансова и икономическа независимост:
  * Голямата измама и заробване с Лисабонския договор – http://bit.ly/nwuSWH
  * Новата икономическа депресия – http://bit.ly/qcQ8m1
  С уважение!
  Огнян. 🙂

Споделете вашето мнение

Вашият коментар *

No Trackbacks.