Бизнесът на 21 век

  Защо сега е най-подходящото време да започнете свой собствен бизнес и да подсигурите своето финансово бъдеще

The Business of the 21st CenturyВ последните няколко години мултимилионерът, бизнесменът, предприемачът и инвеститорът Робърт Кийосаки е непоколебим поддръжник на Network Мarketing. Както много хора първоначално той е бил скептичен относно индустрията на Мрежовия Маркетинг… докато не научил от първа ръка какъв е смисълът на Network Мarketing: да помага на хората.

В новата си книга The Business of the 21st Century, Робърт Кийосаки обяснява, защо сега е най-подходящото време да започнете свой собствен бизнес и да подсигурите своето финансово бъдеще!

В последната си книга The Business of the 21st Century, авторът на Rich Dad Poor Dad, поредицата от книги с феноменален успех, показва защо Мрежовият Маркетинг е наистина бизнесът на 21 век. Кликнете на линка, за да прочете безплатно първата глава от The Business of the 21st Century.

Робърт Кийосаки споделя осемте актива за създаване на богатство, предоставени от Network Мarketing-а, които ви дават възможност да се възползвате от настоящите трудни икономически времена, да построите стабилно финансово бъдеще и по–щастлив живот .

Темите включват:

Поемете контрола над вашето бъдеще:

 • да видите добрата страна на днешните трудни икономически времена;
 • да създадете вашият квадрант на парични потоци;
 • да прецените вашите основни финансови ценности;
 • да създадете нагласата на Предприемач;

Активи за създаване на богатство

 • Актив #1: Бизнес-обучение от реалния свят
 • Актив #2: Печеливш път за личностно развитие
 • Актив #3: Кръг от приятели, които споделят мечтите и ценностите ви
 • Актив #4: Силата на вашата собствена мрежа
 • Актив #5: Бизнес, който се дублицира и се разраства
 • Актив #6: Превъзходни Лидерски умения
 • Актив#7: Механизъм за истинско създаване на богатство
 • Актив #8: Големи мечти и капацитетът, за да ги живеете

Вашето бъдеще започва сега

 • избирайте мъдро;
 • живейте живота на вашите мечти;
 • създайте бизнеса си в 21-ви век;

Ким Кийосаки, авторът на Богата жена казва за Мрежовия маркетинг и жените в бизнеса: „Мрежовият Маркетинг в същността си е Бизнес на Отношенията – установяване на отношения, обучение, тренинг, преподаване и менторство. Реалната всекидневна работа по изграждането на мрежа е в по-малка степен разпределяне на територия за продажби, отколкото е изграждане на общност. Подкрепата, обучението и насърчителното отношение, което спонсора има към нейната растяща мрежа от ново-присъединили се са взаимоотношенията, в които една жена израства.”

Интересно защо човек като Кийосаки ще поддържа тази индустрия и ще я препоръчва? За да не казваме, като много хора „Тази книга не е хубава, ама не съм я чел.”прочетете The Business of the 21st Century и след това ще очаквам вашите коментари.

Visit YourSuccessStore today!

Оставете Вашия коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...
 1. Супер статия :))) За първи път влизам тук и искам само да ви поздарвя за труда- яко местенце сте си спретнали тук и с удоволствие ще наминавам по често :))

 2. На скоро имах честта да я прочета тази книга The Business of the 21st Century, Робърт Кийосаки , където обяснява, защо сега е най-подходящото време да започнете свой собствен бизнес и да подсигурите своето финансово бъдеще. И научих много неща които за в бъдеще ще са ми от полза със сигурност.Теми като : Силата на вашата собствена мрежа , Бизнес, който се дублицира и се разраства, Превъзходни Лидерски умения, Механизъм за истинско създаване на богатство, Големи мечти и капацитетът, за да ги живеете не са за изпускане.Всичките му книги са на страхотно ниво написани и знаейки, че той е успял благодарение на тях ти действат още по обнадеждаващо.

Споделете вашето мнение

Вашият коментар *

No Trackbacks.