Как да сте човекът, който компаниите се надпреварват да задържат?

  

Connie PodestaСтъпвайки върху направено лично проучване със стотици собственици на бизнес, мениджъри и специалисти в областта на Човешките ресурси, в почти всяка една индустрия в национален мащаб, презентацията на Connie Podesta споделя с нас за top-поведението на успешните професионалисти:

 • Поставете си за цел да влияете положително върху вашата компания и вашите колеги
 • Добавяйте стойност
 • Поемете отговорността за личния си живот
 • Използвайте възможността и предприемете промяна
 • Работете повече, по-интелигентно, по-бързо и по-добре
 • Разговаряйте открито и директно
 • Търсете лидерски възможности
 • Посветете се на учене през целия си живот
 • Дръжте отворени вашите опции

Как точно?
Какво да сложите на масата, което да бъде запомнящо се, необикновено и специално, така че хората да ИЗБИРАТ да работят с вас?

Ако искате да се отличавате от конкуренцията и да бъдете разпознаван като уникален и единствен по рода си трябва да се осмелите да правите повече, да бъдете повече и да постигнете повече от това, което изобщо сте правили до сега.

Connie Podesta има отговорите на тези въпроси, необходими ви да се разграничите, да надминете конкуренцията си и наистина да се отличите от тълпата.

Това динамично DVD, How To Be the Person Successful Companies Fight to Keep е задължително за всеки, който иска да бъде възможно най-успешен в днешно време. Кликнете тук за повече информация и за да закупите обучителното DVD.

Ако предпочитате да четете, вместо да слушате за вас е книгата How to Be the Person Successful Companies Fight to Keep.

Visit YourSuccessStore today!

Оставете Вашия коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...
 1. Благодаря за съветите.Ще се опитам да приложа.Сигурно изглежда че съм труден човек.Но всеки изправен пред неизвестното е малко плах.Дълбоко в себе си го чувства.Въпросите са дали ще допусне това да опропасти дейнстта , и дали няма да се откаже.Да има нещо подобно при мен-???.Не мисля.Може да се оглеждам за правила, но това което зная се опитвам безпроблемно д спазвам, за да вървят задачите.Мисля че съм права.

 2. Елза Зайкова

  Цвети, много ти благодаря за чудесните неща които публикуваш. Благодаря ти и че не ме забравяте.

Споделете вашето мнение

Вашият коментар *

No Trackbacks.